1400/5/26 تاثیر کنجد بر متعادل سازی طبع ها علم پزشکی ایران در زمان گذشته، بر پایه دانش طب سنتی بوجود آمد. این طب با قدمتی 3000 ساله با افراد متبحری همچون ابن سینا و زکریای رازی شکل گرفت و از سال ها پیش تا کنون در اقصی نقاط دنیا تدریس شده است. اصول...
1400/5/26 روغن سرخ کردنی خوب چه ویژگی هایی دارد؟ روغنهای گیاهی مختلفی برای تهیه سس، سالاد و پخت و پز مصرف میشوند اما همه آنها دارای نقطه دود بالایی نیستند و در نتیجه برای سرخ کردن مواد غذایی مناسب نخواهند بود. در واقع بهترین روغن سرخ کردنی باید علاوه...
1400/5/26 انواع روغن کنجد و تفاوت آنها کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده است تاریخچه کنجد به 5000 سال پیش می رسد. استفاده از روغن کنجد به عنوان روغن شفادهنده، سابقهای هزارانساله در تمدن های مختلف خصوصا تمدن...
1400/5/26 آنچه باید درباره نقطه دود روغن ها بدانید روغنهای خوراکی جزء جدانشدنی آشپزی هستند؛ به همین دلیل داشتن اطلاعات بیشتر در مورد محصولاتی که به عناوین مختلف در رژیم غذایی روزانه ما قرار دارند، کمک میکند تا در انتخاب و مصرف هر یک آگاهانهتر عمل کنیم....
1400/5/20 انواع روغن کنجد و تفاوت های آن کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده است تاریخچه کنجد به 5000 سال پیش می رسد. استفاده از روغن کنجد به عنوان روغن شفادهنده، سابقهای هزارانساله در تمدن های مختلف خصوصا تمدن...
1400/4/28 خواص بی نظیر محصولات کنجدی برای سلامتی بدن ارده فرآورده ای تولید شده از کنجد ساییده شده می باشد. بهترین زمان برای مصرف این محصول مقوی و مغذی وعده صبحانه است تا بتوانید انرژی لازم را برای تمام طول روز دریافت کنید.