روغن ذرت وینادیس
برای تهیه روغن ذرت ابتدا جوانههای گیاه
ذرت را در فرآیند "آسیاب مرطوب" جدا کرده و سپس خشک میکنند. دانههای خشک
شده وارد پرسهای حلزونی یا مارپیچی شده و تحت دمای متوسط و فشار بالا قرار میگیرند
تا روغن از جوانه استخراج شود. روغن بهدست آمده در این مرحله خام است و برای پخت و
پز مناسب نمی باشد، به همین دلیل باید طی مراحل صمغگیری، تصفیه قلیایی، رنگ بری، زمستانه
و بی بو کردن قرار گیرد تا فسفولیپیدها، مواد رنگی، موم، بو و اسیدهای چرب آزاد از
آن حذف شده و برای مصارف غذایی آماده شود.
ویژگی ها و خواص
·
دارای کمترین اسیدچرب اشباع و بیشترین میزان اسیدچرب غیراشباع
·
نقطه دود و مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون
·
فاقد کلسترول و اسید چرب ترانس
·
سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا3، امگا6 و امگا9
·
حاوی آنتی اکسیدان طبیعی اسید فرولیک
·
حاوی ترکیبات طبیعی ضد التهابی به نام فیتواسترول ها به ویژه "بتا
فیتواسترول"
·
سرشار از ویتامین E و کمک به جذب بیشتر ویتامین D توسط بدن
·
کاهش خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی
·
بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن
·
کمک به کاهش کلسترول خون
·
دارای خواص ضد سرطانی
مصارف
·
مناسب جهت پخت وپز و سالاد
·
مناسب جهت سرخ کردن های کوتاه مدت خانگی